SPECIJALNA BOLNICA ZA
MEDICINSKU REHABILITACIJU LIPIK

Nastavna baza Medicinskog fakulteta Sveu─Źili┼íta J.J. Strossmayera Osijek

OBILJE┼ŻAVANJE SVJETSKOG DANA ZDRAVLJA U TOPLICAMA LIPIK 11.04.2018.

─îetvrtu godinu za redom u sklopu projekta GEA OPROSTI u organizaciji Palijativnog tima LiPa u Toplicama Lipik obilje┼żava se Svjetski dan zdravlja.

Radni dan djelatnika zapo─Źeo je kod paviljona „Izvor“ ispijanjem ljekovite rashla─Ĺene izvorske vode s okusom vo─ça i jedenjem Kollath doru─Źka. Ohla─Ĺenoj izvorskoj vodi dodane su arome limuna, grejpa i naran─Źe što joj je dalo poseban osvje┼żavaju─çi okus. Osim Kollath doru─Źka koji se sastoji od ┼żitnih pahuljica u medu i gro┼ż─Ĺica, na stolu su bile poslu┼żene za dobro jutro i naran─Źe, jabuke, kruške.

OBILJE┼ŻAVANJE SVJETSKOG DANA ZDRAVLJA U TOPLICAMA LIPIK 11.04.2018.

Djelatnicima Toplica Lipik pridru┼żili su se i korisnici Doma hrvatskih veterana koji su, nakon ispijanja rashla─Ĺene izvorske vode i jedenja Kollath doru─Źka, zajedni─Źkom tjelovje┼żbom zdravo zapo─Źeli dan.

Rashla─Ĺena izvorska voda sa aromom vo─ça dostupna je cijeli dan u restoranu Toplica Lipik pacijentima, gostima i djelatnicima.

Toplice Lipik još jednom su pokazale da su uklju─Źene u razvijanje zdravih stilova ┼żivota i opravdali slogan: Toplice Lipik na izvoru zdravlja!

 

Photo by Dušan Mirkovi─ç

11.04.2018.