SPECIJALNA BOLNICA ZA
MEDICINSKU REHABILITACIJU LIPIK

Nastavna baza Medicinskog fakulteta Sveučilišta J.J. Strossmayera Osijek

Završna večer grupe umirovljenika iz Vinkovaca u Toplicama Lipik

Grupa umirovljenika Vukovarsko-srijemske županije iz Vinkovaca, posjetila je Toplice Lipik već četvrti put za redom. Nakon devet dana boravka u Toplicama, priredili smo za njih i ostale pacijente i goste završnu večer u restoranu Toplica. Nakon večere pacijenti su se mogli okrijepiti čašicom vina, soka i kolačima. Da atmosfera bude bolja živu glazbu izvodio je gospodin Željko Gašparović.

Završna večer grupe umirovljenika iz Vinkovaca u Toplicama Lipik

Na početku večeri pacijente i prisutne goste je u ime ravnatelja Darka Kelemena i svih djelatnika  Toplica pozdravila pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo - glavna sestra bolnice Ljerka Pavković i zahvalila svim prisutnim pacijentima što su posjetili Toplice, svim dobivenim pohvalama i kritikama te istaknula kako Toplice idu u pravcu da i u budućnosti budu sve bolje s ciljem povećanja kvalitete života svojih posjetioca. Naša djelatnica Monika Hihlik uručila je prigodan poklon zamjenici voditeljice grupe gospođi Radmili Zovko u znak zahvale za organizaciju njihova dolaska.

Večer se nastavila u pozitivnom duhu. Pacijenti su plesali i veselili se do kraja večeri. Oni koji su ovdje već po neki put ističu kako smo sve bolji, pohvalili su smještaj i vrhunsku uslugu fizikalne terapije u Toplicama, sve djelatnike, čistoću, prehranu, ističu ljubaznost i osmijeh, prepoznavanje potreba i pomoć kad god treba i da će ponovno posjetiti Toplice. Veseli nas što je grupa već sada najavila svoj ponovni dolazak što će biti peti dolazak iste grupe.

Ponosni smo što su pacijenti zadovoljni našom kompletnom uslugom i zahvaljujemo im na svim pohvalama i naravno očekujemo i veselimo se što će nam ponovno doći.

19.06.2018.