Održan poslijediplomski tečaj prve kategorije

U petak, 05. i subotu 06. srpnja 2019. god. u Specijalnoj bolnici Lipik, u organizaciji osječkog Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera, Medicinskog fakulteta, Klinike za neurologiju KBC-a Osijek, referentnog centra za neurorehabilitaciju Ministarstva zdravstva RH i Hrvatske udruge za neurorehabilitaciju i restauracijsku neurologiju- HUNRN te suorganizaciji Bolnice, održan je poslijediplomski tečaj I. kategorije pod nazivom „Multipla skleroza jučer, danas, sutra"

Tečaj je bio namijenjen specijalistima i specijalizantima neurologije, psihijatrije i drugih srodnih struka, osobito liječnicima primarne zdravstvene zaštite, hitne medicinske pomoći i obiteljske medicine. 

Predavači su bili eksperti u navedenoj problematici iz Osijeka, Zagreba, Slavonskog Broda, Vukovara, Koprivnice, Lipika, te iz Sarajeva i Tuzle.

Tijekom dva dana tečaj je pohađalo pedesetak sudionika, a prezentirane su najnovije spoznaje u dijagnostici, liječenju i rehabilitaciji multiple skleroze. 

Ovom se prigodom na uspješnoj organizaciji tečaja i radionice zahvaljujemo voditeljici, prof. dr. sci. Silvi Butković Soldo, te svim predavačima i sudionicima.

 

Iz medija:

https://www.compas.com.hr/clanak/1/6984/zapoceo-dvodnevni-poslijediplomski-tecaj-o-multiploj-sklerozi-ms-jucer-danas-sutra.html

http://pakrackilist.hr/toplice-lipik-strucni-skup-multiploj-sklerozi/

 

ana, 12.03.2020 10:43:13